Hukema 
Entertainment

DJ Zildjian Drive in show

 

De Dj Zildjian Drive-in Show is geschikt voor elk feest. Van bruiloft- tot bedrijfsfeest en van themafeest tot jubileum of schoolfeest. Wordt er iemand 16, 18, 21 of 50 jaar etc., dan zorgt deze dj voor een geweldige herinnering. Dj Zildjian draait de lekkerste platen waar al je gasten blij van worden en hij zorgt dat de voetjes flink van de vloer gaan.
Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je deze show boekt, hij zorgt voor een gepaste opstelling van de lichtshow, het geluid en verlichte dj booth.
De Dj Zildjian Drive-in Show staat garant voor een spetterend feest. Deze Dj/Drive-in Show is geschikt voor eveneens kleine als grotere feesten. Zowel binnen als buiten met de beste en nieuwste apparatuur van o.a. Pioneer en Dynacord. Bij deze Drive-in Show blijft altijd de kwaliteit voorop staan.
Zildjian beschikt over een zeer brede muziekkennis. Zo maakt hij van elke gelegenheid een feest!
De show is voorzien van alle genres muziek. Of juist een soort genre of tijdsverloop als dit gewenst is. Van de beste gouwe ouwe jaren ‘60 ‘70 ‘80 ‘90 ‘00 ‘10 ‘20 tot de nieuwste top 40 hits. Maar ook dance classics, reggae, rock, pop, Nederlandstalig, carnaval, nederpop, après-ski, etc…
U vraagt hij draait!
De Dj Zildjian Drive-in Show is te boeken in heel Nederland, Duitsland en België.